Helaas, ijsfestijn Etten-Leur 2016/2017 gaat niet door

Het bestuur van Stichting IJsfestijn Etten-Leur maakt bekend dat het helaas niet is gelukt om dit jaar een derde editie van het IJsfestijn in Etten-Leur te realiseren. Er bleek vanuit het bedrijfsleven uit Etten-Leur onvoldoende steun om het evenement te realiseren. De Stichting zet zich in om het bedrijven, verenigingen en bewoners van Etten-Leur met elkaar te verbinden en organiseerde vanuit die gedachte twee keer eerder het IJsfestijn. Daarbij zorgde het bedrijfsleven door middel van sponsoring voor het budget en werden er door het verenigingsleven vrijwilligers aangesteld die gedurende het IJsfestijn zorgden voor voldoende ‘handjes’.
Ondanks de vele positieve berichten en de steun van de bezoekers, gemeente en andere betrokkenen is het niet gelukt voldoende budget te realiseren. We zijn dankbaar voor de steun van sponsors die al wel zijn ingestapt en zullen hen vragen hun steun door te schuiven naar volgend jaar. Want we blijven ons inzetten om in 2017 terug te keren met een mooi IJsfestijn en hopen daarom alsnog op voldoende steun vanuit lokale ondernemers om dat mogelijk te maken. Om dat succesvol te laten verlopen zijn we ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons team willen versterken.

Meld je aan via info@ijsfestijnetten-leur.nl

Tot volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *